4 мм розмір горошини?

Розміри пухлини часто вимірюються в міліметрах (мм) або сантиметрах. Звичайні предмети, які можна використовувати для відображення розміру пухлини в мм, включають: гострий кінчик олівця (1 мм), новий кінчик кольорового олівця (2 мм), гумку на верхівці олівця (5 мм), горошину (10 мм), арахіс (20 мм) і лайм (50 мм).

4 мм = 5/32 дюйма (= трохи більше 1/8 дюйма) 5 мм = трохи більше 3/16 дюйма.

Довжина свіжого зеленого горошку коливається від 8,50 до 10,20 мм із середньою довжиною 9,38 мм. Розраховане SD і коефіцієнт дисперсії становили 0,518 мм і 5,522 відсотка відповідно. Подібним чином діапазон ширини коливається від 6,50 до 8,50 мм із середнім значенням 7,87 мм.

Розміри пухлини часто вимірюються в сантиметрах (см) або дюймах. Звичайні харчові продукти, які можна використовувати для визначення розміру пухлини в см, включають: горох (1 см), арахіс (2 см), виноград (3 см), волоський горіх (4 см), лайм (5 см або 2 дюйми), яйце (6 см), персик (7 см) і грейпфрут (10 см або 4 дюйми).

T1: пухлина має діаметр 2 см або менше. T2: пухлина більше 2 см, але менше 5 см в поперечнику. T3: пухлина більше 5 см в ширину. T4: Пухлина може бути будь-якого розміру, але проростає в грудну стінку або шкіру.

Таблиця перетворення метрики в США для поширених розмірів кріплення

МетрикаДесяткова система СШАнайближчий*
3 мм0.1181”1/8
4 мм0.1575”5/32
5 мм0.1969”3/16
6 мм0.2362”1/4
Оцініть статтю