Авокадо – фрукт чи боб?

Авокадо – одні з небагатьох фрукти (так, технічно це фрукти, а не овочі), які містять здорові ненасичені жири. Ці жири допомагають знизити рівень небажаного холестерину ЛПНЩ, якщо їх вживати замість насичених жирів. 1 червня 2018 р.

Фрукт чи овоч? Авокадо – це фрукт. Точніше, ботаніки визначають його як велику ягоду з одним насінням.

Ботанічно кажучи, авокадо однозначно відноситься до категорії… фрукти. Вони походять із зав’язі квітки, розвиваючись із репродуктивних структур рослини. Незважаючи на пікантне та різноманітне кулінарне використання, авокадо відповідає ботанічному визначенню фруктів завдяки своєму біологічному походження.

фрукти Оскільки авокадо класифікується як фрукт а не деревний горіх, ви повинні мати можливість їсти авокадо, навіть якщо у вас алергія на горіх. Однак деякі дослідження показали, що авокадо має схожі білки з каштанами. Отже, якщо у вас алергія на каштани, можливо, вам доведеться уникати авокадо.');})();(function(){window.jsl.dh('38a4ZuSaM5Gi0PEPruf3yAE__40','

З точки зору ботаніки, це банан і ягода, і фрукт. (Пам’ятайте, що якщо це ягода, то за замовчуванням це також фрукт.) Ось угода: квітка банана містить одну зав’язь, яка росте в один банан. Банан також має дещо м’яку шкірку, соковиту м’якоть і багато дрібних насіння.

До відомих бобових належать квасоля, нут, арахіс, сочевиця, люпин, мескіт, ріжкове дерево, тамаринд, люцерна та конюшина. Бобові дають ботанічний унікальний вид плодів – простий сухий плід, який розвивається з простого плодолистка і зазвичай розшаровується (розкривається вздовж шва) з двох сторін.

Оцініть статтю