Бургер з індички на смак схожий на яловичину?

На відміну від традиційних яловичих котлет, мелена індичка сама по собі не має смаку. Хоча гамбургери з яловичиною потребують лише щіпки солі та перцю з обох боків, ви можете покращити свої бургери з індички, змішавши прянощі з м’ясом.22 серпня 2022 р.

Що стосується різниці у смаку, Хюшен каже, що вона лише незначна, і залежно від того, як ви її використовуєте, ви можете навіть не помітити – тобто фаршу індички можна зробити на смак яловичини.

Звичайно, враховуйте свої смакові рецептори. Нежирний фарш індички м’якший на смак. І хоча він може бути сухим, якщо його приготувати окремо як гамбургер, менш імовірно, що він висохне, якщо змішати його з іншими інгредієнтами, і, швидше за все, він набуде смаку будь-яких трав і спецій, якими ви його приправляєте.

Через низький вміст жиру фарш з індички не дуже терпить, коли його готують кілька хвилин занадто довго. При переваренні фарш з індички швидко стає сухим і розсипчастим і втрачає свій смак. Дотримуйтеся цієї поради: стежте за часом, коли готуєте, і тримайте під рукою термометр із миттєвим зчитуванням.

Все, що вам потрібно зробити, це додайте 1 столову ложку соусу Kitchen Bouquet Browning & Seasoning Sauce на 1 фунт меленої індички. Потім додайте кухонний букет до м’яса. Тепер це для того, щоб надати індичці смаку яловичини.

На відміну від традиційних яловичих котлет, мелена індичка сама по собі не має смаку. Хоча гамбургери з яловичиною потребують лише щіпки солі та перцю з обох боків, ви можете підняти гамбургери з індички, змішавши прянощі з м’ясом.

Оцініть статтю