З цією чавунною сковородою ви можете рухатися в багатьох напрямках. Варка, смаження і тушкування на всіх типах плит. Приготування в звичайній печі, на вугіллі або навіть в дров'яній печі.
Каструля та духовка з використанням a керамічна каструля в духовці пропонує багато переваг для ідеального приготування ваших страв. Незалежно від того, використовуєте ви каструлю Emile Henry з кришкою чи без неї, вона забезпечує рівномірний розподіл тепла, забезпечуючи рівномірне приготування їжі.
Чавунна каструля є найбільш традиційною і автентичною моделлю. Він забезпечує повільне та рівномірне приготування (при низькій температурі) для особливо смачних страв. Його можна використовувати на всіх видах вогню, а також поміщати в духовку.
Запіканки Doufeu від Le Creuset демонструють інноваційну концепцію приготування. Просто покладіть кубики льоду на кришку під час приготування, щоб збільшити конденсацію всередині та забезпечити м’якість страв.
ГОТУВАННЯ В ДУХОВІЙ СУХОВІ: максимальна температура, яку підтримують продукти, які кнопки кришки – чорний фенол становить 200°C / 392°F / термостат 5 (в Європі термостат 6 для газових духовок). Вироби з ручками з чавуну або нержавіючої сталі можна використовувати за будь-яких температур.
Хочете мати можливість поставити сковорідку або каструлю в духовку? Почніть з уважно подивіться на ручки контейнера. Якщо вони пластикові або дерев’яні та не знімаються, ваша сковорода чи каструля непридатні для духовки..