Чи добре поєднується полуниця з шампанським?

Полуниця не тільки чудово переливається в келиху шампанського, але й вони також додають насичений, привабливий колір і солодкий смак, який доповнює сухість шампанського. Звучить як ідеальне поєднання для мене!

Історія полуниці та шампанського Однак справжня краса цього поєднання полягає в цьому вони просто чудові на смак, коли їм насолоджуються разом. Шипучість шампанського відтворює солодкість і терпкі нотки полуниці, які поєднуються в неймовірний спосіб.

Фрукти: які фрукти поєднуються з шампанським? багато! Але найкращі є ягоди (особливо полуниця і малина) і кісточкові (персики, сливи). Інші продукти: салямі, горіхи (особливо мигдаль), страви з яєць (хто може встояти перед мімозою з сирним омлетом?), попкорн і картопляні чіпси (ні, ми не жартуємо).

Морепродукти/риба: легко поєднувати ігристе вино з морепродуктами

  • Крабові Рангуни.
  • Рибні тако.
  • Лобстер.
  • Сирі устриці.
  • Молюски.
  • креветки.
  • Копчений лосось.
  • Суші.

Будь-яка паста або різотто, особливо з вершковим або грибним соусом. Уникайте важкі томатні соуси. Помідори суперечать високій кислотності шампанського.

Які страви найкраще поєднувати з шампанським?

  • Торти. Післяобідній чай у готелі майже завжди супроводжується можливістю замовлення келиха шампанського — немає жодних причин, щоб домашній торт чи ласощі не були удостоєні такої ж честі. …
  • Бліні з копченого лосося. …
  • Паштет …
  • Качка. …
  • Тірамісу. …
  • Сирна дошка.
Оцініть статтю