Полуниця не тільки чудово переливається в келиху шампанського, але й вони також додають насичений, привабливий колір і солодкий смак, який доповнює сухість шампанського. Звучить як ідеальне поєднання для мене!
Історія полуниці та шампанського Однак справжня краса цього поєднання полягає в цьому вони просто чудові на смак, коли їм насолоджуються разом. Шипучість шампанського відтворює солодкість і терпкі нотки полуниці, які поєднуються в неймовірний спосіб.
Фрукти: які фрукти поєднуються з шампанським? багато! Але найкращі є ягоди (особливо полуниця і малина) і кісточкові (персики, сливи). Інші продукти: салямі, горіхи (особливо мигдаль), страви з яєць (хто може встояти перед мімозою з сирним омлетом?), попкорн і картопляні чіпси (ні, ми не жартуємо).
Морепродукти/риба: легко поєднувати ігристе вино з морепродуктами
- Крабові Рангуни.
- Рибні тако.
- Лобстер.
- Сирі устриці.
- Молюски.
- креветки.
- Копчений лосось.
- Суші.
Будь-яка паста або різотто, особливо з вершковим або грибним соусом. Уникайте важкі томатні соуси. Помідори суперечать високій кислотності шампанського.
Які страви найкраще поєднувати з шампанським?
- Торти. Післяобідній чай у готелі майже завжди супроводжується можливістю замовлення келиха шампанського — немає жодних причин, щоб домашній торт чи ласощі не були удостоєні такої ж честі. …
- Бліні з копченого лосося. …
- Паштет …
- Качка. …
- Тірамісу. …
- Сирна дошка.