Чи є англійські мафіни найкориснішим хлібом?

Англійські кекси, як правило, трохи корисніші за хліб тому що англійські булочки містять менше вуглеводів, жирів і цукру, ніж хліб. Хоча хліб містить трохи більше жиру порівняно з англійськими кексами, обидва варіанти мають 1 грам або менше загального жиру.

Англійська здоба краще для вас, ніж хліб? А. Англійські мафіни трохи корисніші за хліб оскільки вони містять менше калорій, вуглеводів, жирів і цукру, ніж хліб. Однак обидва мають високий вміст вуглеводів, які можуть запропонувати енергію протягом дня, і багато поживних речовин.

Щоб отримати від цих сендвічів тривалий заряд енергії та ситості, зверніть увагу на ті, що готуються з англійських кексів, коржів або коржів замість печива. Вони, як правило, принаймні на 100 калорій легші та мають набагато менший вміст насичених жирів і натрію, ніж бутерброди на основі печива.

Цільнозернові англійські кекси Найкорисніші англійські кекси цільнозернові англійські кекси. Цільнозернові англійські кекси містять лише близько 130 калорій на порцію, а також містять кілька важливих поживних речовин, таких як вітаміни групи В, марганець і селен.

Якщо ви шукаєте більш здоровий варіант сніданку порівняно з круасанами, бріошами, рулетиками та датською випічкою, англійські кекси є чудовим вибором. На відміну від ламінованої випічки, англійські мафіни не містять так багато жиру, оскільки вміст масла нижчий.

Крім того, дослідження показують, що збільшення споживання рафінованих злаків, таких як англійські кекси з рафінованого борошна, може бути пов’язано зі збільшенням жиру на животі, вищим рівнем тригліцеридів і зниженням чутливості до інсуліну, що є фактором ризику діабету 2 типу ( 14 , 15 ).

Оцініть статтю