На приготування цього салату потрібно всього 20 хвилин Палео, кето, веганський і Whole30! Гоме — мій абсолютний улюблений гарнір у японських ресторанах. Традиційно цю страву готують із відвареного шпинату, який заправляють густим соусом, який за смаком майже нагадує арахісове масло. Apr 28, 2017
Харчова цінність
Поживна речовина | Значення | %DV |
---|---|---|
Транс-жири | 0г | |
Холестерин | 0 мг | 0% |
натрію | 206 мг | 9% |
вуглеводи | 12г | 5% |
🍶Інгредієнти Гома — це японське слово, що означає кунжут, тому це заправка Гома або також відомий як соус Гоме. Соєвий соус: ви можете вибрати звичайний соєвий соус або тамарі, який є безглютеновою версією соєвого соусу. Коричневий цукор: трохи коричневого цукру, цукрового піску або кленового сиропу, щоб збалансувати смаки.
Це чудовий варіант для тих, хто дотримується вегетаріанської або кето-дієти оскільки в ньому мало вуглеводів і багато здорових жирів і білка. Kashk-e-Bademjan — обов’язковий для спроби кожен, хто хоче відчути смаки перської кухні.
Однак не бійтеся, як Японська кухня пропонує скарбницю інгредієнтів, які ідеально відповідають принципам кето. Морепродукти, багаті омега-3 жирними кислотами та білком, займають центральне місце в супроводі низки овочів з низьким вмістом вуглеводів, таких як морська капуста, шпинат і гриби.
1 столова ложка гома японського вінегрету (заправка та соус – Longo Brothers Fruit Markets) містить 70 калорій. Макронутрієнти складаються з 6% вуглеводів, 92% жирів і 2% білків. Він має відносно високу щільність калорій: 467 калорій на 100 г.