Стійкий до високої кукурудзи крохмаль також називають клітковиною високої кукурудзи або борошном високої кукурудзи. Виготовляється з кукурудзи. Як картопляний крохмаль, стійкий крохмаль високої кукурудзи є дуже конденсованою формою стійкого крохмалю. Його можна легко додати в йогурт або вівсянку. 17 вересня 2020 р
Подібним чином кукурудзяний крохмаль є ще одним безглютеновим загусником із низьким вмістом FODMAP. Його можна безпечно використовувати для приготування їжі та випічки для дітей, які дотримуються дієти з низьким вмістом FODMAP.
Стійкі крохмальні продукти
- Зварений і охолоджений рис або картопля.
- Цільні зерна, такі як ячмінь і овес.
- Подорожники.
- Зелені банани (не жовті або стиглі банани, які містять звичайний крохмаль)
Коротка відповідь кукурудзяний крохмаль – це те саме, що кукурудзяне борошно, виготовлене з кукурудзи (як на фотографії мого смачного продукту на задньому дворі). Кукурудзяне борошно з кукурудзи = кукурудзяний крохмаль і має дуже низький вміст білка (~0,3 г/100 г). В інших країнах кукурудза може означати місцеву культуру (що ще більше заплутує питання), тому це може бути не кукурудза.
Може підвищити рівень цукру в крові. Кукурудзяний крохмаль багатий вуглеводами та містить високий глікемічний індекс, що є показником того, наскільки конкретна їжа впливає на рівень цукру в крові ( 1 , 2 , 3 ).
Типові попереджувальні ознаки непереносимості кукурудзи з’являться через кілька годин після споживання продукту, що містить цей продукт, і включають: Почуття нудоти і роздуття. Спазми в шлунку. Блювота або діарея.