Чи хороша риба окунь?

Риба хаммур (окунь) є відомо, що вони мають велику поживну цінність для споживання людиною, оскільки їх білок має високу біологічну цінність і містить усі незамінні амінокислоти. Риба окунь також є хорошим джерелом мінералів, вітамінів і жирів, які містять незамінні жирні кислоти.

Групер має м’який, але виразний смак, десь середній між окунем і палтусом. Смак більшості морських окунів подібний, з невеликими відмінностями в смаку та текстурі залежно від розміру, виду та місця збору. Червоний окунь солодший і м’якший за чорного.

Через окунь відносно висока ціна, часто є мішенню для заміни. Будьте обережні щодо підозріло низьких цін на окунь; низька ціна, ймовірно, означає, що риба не групер, а менш дорогий вид заміни, швидше за все, азіатський сом.

Снаппер трохи солодший, а м’ясо делікатніше, особливо на грилі, ніж групер. Більшість порівнює його смак і текстуру з палтусом або морським окунем. З іншого боку, окунь має більш м’який або витончений смак, що робить його ідеальним для поглинання заправок або маринадів.

1. Окунь. У морі існує понад 400 різних видів груперів, але найпопулярнішими фаворитами у Флориді є Чорний групер, Червоний групер і Гаг. Цей вид риби має дуже м’який смак (десь середній між сібасом і палтусом) з легким, солодким смаком і великими кремезними пластівцями, майже як у омара чи краба.

Є кілька причин, чому окунь став таким дорогим у Сонячному штаті, включно з тим, що це дуже затребуваний вид, складність його збирання та суворі правила, що регулюють його збір. По-перше, морський окунь є дуже затребуваним видом.

Оцініть статтю