Чи хороша сковорода з керамічним покриттям?

Хороші антипригарні властивості одного Керамічне покриття стежте за тим, щоб овочі та м’ясо не опинилися на дні навіть при обсмажуванні без масла сковорідка прилипнути або навіть спалити. Покриття також дозволяє легко перевертати такі страви, як омлет або млинці – ідеально!

У чому перевага керамічних сковорідок? Каструлі з керамічним покриттям не містять PFAS/PTFE і тому є відповідальною альтернативою звичайним каструлям із PTFE покриттям. Вони мають міцну поверхню та дуже хороші антипригарні властивості.

Антипригарний ефект керамічних сковорідок зникає набагато швидше, ніж тефлонових сковорідок, а отже, термін служби сковорідок менший. При смаженні потрібно більше жиру. Оливкову олію не можна використовувати на керамічній сковороді, оскільки утворюється шар, який вплине на антипригарний ефект.

Перевага керамічної сковорідки: "Кераміка Можна нагріти вище і отримати кращу скоринку. Вони також ущільнені керамікою каструлі їх легше чистити, ніж каструлі з чистої нержавіючої сталі". І вони трохи стійкіші до подряпин. Останнім трендом є відновлювані покриття.

Поставка 50 років Антипригарні покриття Teflon™ покращують антипригарні властивості. Аналіз життєвого циклу, проведений Chemours, показав, що сковорода з покриттям Teflon™ Platinum служить у сім разів довше, ніж керамічна сковорода.

Яке масло можна використовувати для керамічної сковороди? Ми рекомендуємо використовувати масла з високою точкою димлення. Оливкова олія холодного віджиму має властивість «склеюватися» на поверхні сковороди, погіршуючи антипригарні властивості.

Оцініть статтю