Чи хороша запечена філе?

Верхня філе підходить для смаження? Так, верхня філе – чудовий вибір для смаження.

Попри те, що верхня філе є відносно нежирною помірно ніжнийі є економічним вибором для смаження, смаження, пасерування або барбекю. Поруч із ним розташована жорсткіша кругла частина, звідки походить кінчик філе, також відомий як очищена рулька.

Вирізка є домом для популярних фабричних відрізів, але спочатку розділена на верхню та нижню частини філе. У Top Sirlon ви знайдете стейки відмінно підходять для смаження, у той час як нижня філе дає такі шматки, як Tri-Tip і бавет філе, які добре підходять для смаження або гриля.

Якщо ви не можете знайти ні те, ні інше, печеня з чака стане чудовою заміною, хоча вона містить більше жиру. Якщо ви віддаєте перевагу піснішому варіанту, зверніть увагу на смажену філе або лопатку.

Найкращий спосіб приготування цієї нарізки на грилі. Але обсмажений на сковороді стейк із філе також дуже смачний. Крім того, ви можете смажити стейки з філе в духовці, су-віде або навіть смажити стейк на повітрі. Виберіть свій улюблений маринад для стейка Top Sirloin або оригінальну приправу для стейка Kansas City Steak і починайте!

Однак філе має трохи менший вміст жиру, ніж стейк рибай, оскільки воно не має стільки мармурового жиру. Це запобігає розм’якшенню під час швидкого приготування, але якщо ви не проти почекати довше, поки воно звариться, його волокна з часом можуть розпушитися.

Оцініть статтю