Чи корисна картопля в мундирі для схуднення?

Правда в тому, ви можете їсти печену картоплю, коли ви намагаєтеся схуднути. Цей овоч відносно низькокалорійний, є хорошим джерелом клітковини та багатий багатьма поживними речовинами, які підтримують міцне здоров’я. Але, як і будь-яка їжа, коли мова йде про схуднення, поміркованість завжди є ключем.

Печена картопля стане чудовим гарніром або швидкою здоровою стравою, насиченою поживними речовинами. Незалежно від того, виберете ви білу, червоно-червону, солодку картоплю чи батат, картопля має відносно низьку калорійність і багата клітковиною. Численні начинки можуть підвищити рівень білка, необхідних вітамінів, мінералів і клітковини.

Картопля – це цілі, необроблені вуглеводи, для перетравлення яких потрібно більше енергії, ніж для оброблених продуктів. тому вживання картоплі може збільшити кількість калорій, які ваше тіло спалює під час травлення — відомий як термогенний ефект — що може ще більше сприяти втраті ваги.

Якщо ви сидите на дієті для схуднення, ви все ще можете їсти картоплю щодня, за умови, що ви не переїдаєте, дотримуєтеся контролю порцій, підтримуєте дефіцит калорій і не готуєте картоплю так, щоб вона була висококалорійною – наприклад, смажені або посипані сиром.

З рису, макаронів, картоплі та хліба, картопля є найкориснішою з крохмалистих і складних вуглеводів. Це пов’язано з тим, що картопля багата поживними речовинами, містить необхідні мінерали, вітаміни та інші мікроелементи. Картопля також містить багато клітковини, яка допомагає втамувати голод і регулювати рівень цукру в крові.

Цілком добре їсти картоплю щодня. Хоча те, як ви готуєте та варите картоплю та скільки ви їсте, може вплинути на ваше здоров’я, ціла картопля зі шкіркою — це поживний овоч із користю для здоров’я.

Оцініть статтю