Вживання самоси не корисно для схуднення оскільки він смажений у фритюрі, містить багато насичених жирів, а калорійність самоси також досить висока, що робить його нездоровим варіантом. Самосу можна приготувати вдома з пшеничного борошна та обсмажити на повітрі, щоб надати їй здорового відтінку.17 червня 2024 р.
Ні, цей рецепт не підходить діабетикам, серцевим і худне. Ми всі любимо Punjabi Samosa, але, на жаль, у них є 3 вбивчі проблеми. Звичайне борошно, картопля для приготування самоси, а потім самоса смажиться у фритюрі. Будь-яка смажена у фритюрі їжа не підходить для здорового способу життя.
Завдяки своїм компонентам самоса насичена жирами, вуглеводами, білками, клітковиною, натрієм, калієм, залізом, вітамінами та кальцієм. Однак слід зазначити, що самоси є не класифікується як здорова закуска і слід споживати в помірних кількостях.
Пенджабські самоси дещо відрізняються від звичайних самос, які можна знайти скрізь. Пенджабська самоса складається з пластівчастого тіста, виготовленого з використанням вершкового або топленого масла, тоді як звичайна самаса готується з використанням смужок тіста у формі фліо.. Звичайно, він набагато багатший за смаком і текстурою, ніж звичайні.
Харчова інформація
Типові значення | На 100 г (у продажу) | Per Samosa (50 г) |
---|---|---|
Енергія | 937 кДж/224 ккал | 469 кДж/112 ккал |
Жир | 10г | 5,1г |
з яких насичує | 3,5 г | 1,7г |
вуглеводи | 29г | 14г |
Оскільки це смажена закуска, ви можете споживати її один або два рази на тиждень, з не більше 2 самос в одній порції.