Моцарелла також містить бактерії, які діють як пробіотики, включаючи штами Lactobacillus casei та Lactobacillus fermentum. Дослідження як на тваринах, так і на людях показують, що ці пробіотики можуть покращити здоров’я та регулярність роботи кишечника, зміцнюють імунітет і зменшують запалення.
Напівтверді сири, такі як чеддер, моцарелла або гауда, а також сир, може містити більш високий рівень пробіотиків ніж інші види сиру, які витримуються протягом більш тривалого часу. Виробники сиру досліджують нові методи захисту пробіотичних бактерій у процесі старіння.
Ви можете це знайти ви можете насолоджуватися деякими сирами з низьким рівнем лактози. До них відносяться брі, камамбер, моцарела і пармезан. Деякі люди також можуть насолоджуватися молочними продуктами без лактози.
Витримані сири, корисні для вашого кишечника, включають Чеддер, сир, гауда, проволоне та швейцарський. Хоча деякі сири містять корисні пробіотики, їжте їх у помірних кількостях, оскільки більшість сортів сиру калорійні та містять багато насичених жирів.
Свіжа та частково знежирена моцарела в основному однакові за калорійністю, жиром і насиченим жиром, АЛЕ частково знежирене містить вуглеводи (1 грам на унцію, ймовірно, з доданого картопляного крохмалю) і неймовірно більше натрію (понад 200 міліграмів на унцію більше, ніж свіжа моцарела).
Сприяє травленню: Пробіотики, що містяться в сирі моцарела, сприяють здоров’ю кишечника та покращують травлення. Підтримує здоров'я шкіри: вітамін А в сирі моцарела сприяє здоров'ю шкіри та зору. Забезпечує енергією: вітаміни групи В у сирі моцарелла допомагають перетворювати їжу в енергію, зберігаючи енергію протягом дня.