Чи корисні курячі стегна для схуднення?

Куряча грудка нежирна і містить найбільше білка за вагою, що робить її ідеальною для людей, які хочуть схуднути, зберегти м’язову масу та покращити відновлення. Більш жирні шматки, як-от стегна, гомілка та крила, мають більше калорій, тому їх краще використовувати людям, які хочуть наростити м’язи або набрати вагу..

Що корисніше, курячі грудки чи курячі стегна? З точки зору харчування, Курячі грудки без кісток і шкіри дійсно містять менше калорій і жиру в цілому, каже Джеймі Аллерс, RD, зареєстрований дієтолог Інституту травної системи Hartford HealthCare.

Курка – популярне м’ясо, і більшість шматків мають низький вміст калорій і жиру, але містять достатню кількість білка. Ось калорійність найпоширеніших шматків курки без кісток і шкіри на 3,5 унції. (100 г) порція: куряча грудка: 165 калорій. Куряче стегенце: 179 калорій.

Набагато смачніше Будь-який хороший кухар знає, що жир – це смак, і це ще одна причина, чому стегна кращі за грудки. Курячі стегенця – це більш жирний шматок м’яса, а це означає, що вони матимуть більш насичений і насичений смак, ніж їхні аналоги з білого м’яса.

У стегнах трохи менше жиру і калорій порівняно з гомілками, що робить їх меншим вибором. Однак обидва шматки можуть бути частиною здорової дієти, якщо їх приготувати збалансовано.

Найбільший вміст жиру в курячому м’ясі відбувається з шкіра, а потім крильця, які ледь виступають за наступний найжирніший шматок курячого м’яса, стегна. Далі йде гомілка, а потім грудка, яка є найпіснішим шматком курки.

Оцініть статтю