Чи корисно додавати лимон до курки?

Наш простий рецепт запеченої курки з лимоном корисно, швидко і так смачно. Головне — покрити лимонну курку великою кількістю речовин, що віддають вологу, і уважно стежити за внутрішньою температурою, щоб не перепекти курку. Приготуйте лимонний маринад для курки. 10 червня 2024 р

Ось чому: лимонний сік сприяє розм'якшенню м'яса, але якщо залишити його надовго, воно надто сильно розщеплює білки, роблячи м’ясо жорстким і гумовим… іноді навіть м’яким. Отже, якщо ви хочете ніжну, соковиту та ароматну курку, маринуйте її лише на 2-3 години.

10. Цитрусові – Кури можуть їсти цитрусові, але їх краще уникати. Лимони, лайми, апельсини, грейпфрути або будь-які інші цитрусові містять високий рівень лимонної кислоти, яка може дратувати травний тракт курей, що призводить до проблем з травленням і зниження несучості. 11.

Кислоти, такі як лимонний сік, сік лайма та оцет подрібнити сире м'ясо, дозволяючи олії та спеціям маринаду глибоко проникати та наповнювати м’ясо смаком та вологою. Вони роблять невеликі шляхи в м’ясі і дозволяють маринаду просочуватися.

Ця проста лимонна курка наповнена вишуканими смаками. Це дуже пікантний, трохи гострий і ідеальний умамі, який сподобається кожному. Його легко налаштувати під свій смак і добре поєднується з рисом, смаженим рисом або з локшиною.

Подібно до маринування, копчення та сушіння, практика промивання курки лимонним соком, ймовірно, почалася як спосіб щоб нейтралізувати сторонні запахи в м’ясі та зменшити кількість бактерій.

Оцініть статтю