Чи корисно щодня їсти гарбуз?

Регулярне вживання гарбуза (кілька разів на тиждень) може допомогти значно збільшити вміст калію в раціоні, природно підтримуючи більш збалансований артеріальний тиск.”29 грудня 2022 р

Споживання рослинної їжі, такої як гарбуз, знижує ризик ожиріння, діабету, хвороб серця та загальної смертності. Це також може покращити колір обличчя, збільшити енергію та сприяти здоровій вазі.

Масляний кабачок містить значну кількість клітковини, яка може допоможе вам підтримувати здорову вагу та регулювати випорожнення. Відомо, що він допомагає запобігти колоректальному раку, а бета-каротин у гарбузі також може покращити здоров’я очей.

Що стосується поживності, чашка вареного кабачка, нарізаного кубиками, містить лише 80 калорій, 22 грами вуглеводів і 4 грами цукру, і забезпечує вражаючий набір поживних речовин.

Масляний кабачок містить розчинну та нерозчинну клітковину. Обидва працюють разом, щоб сприяти регулярним випорожненням і підтримувати їх м’якість, щоб їх було легше виходити. На додаток до кращих BM, дієта, багата клітковиною, також підтримує здоровий мікробіом кишечника, знаходить огляд 2022 року від Microorganisms.

Масляний кабачок є поживний джерело необхідних вітамінів, мінералів і антиоксидантів. Він додає смаку стравам, водночас має низьку калорійність і високий вміст клітковини. Баттернат – це зимовий кабачок із м’якоттю апельсина, який славиться своєю універсальністю та солодким горіховим смаком.

Оцініть статтю