Чи краще палтус, ніж морський окунь?

Хоча морський окунь має скромні розміри, палтус порівняно більший і має міцніший і м’ясистий укус. Однак, незважаючи на свій невеликий розмір, морський окунь має напрочуд поживну цінність і ідеально підходить для домашніх кухарів, які шукають збагачений вітамінами білок. Якщо ви вибрали палтус, вам пощастило! 29 травня 2024 р

Рідко інші варіанти риби відповідають королівському шарму та вишуканим смакам палтуса, одна з найкращих риб, які можна купити та приготувати. Палтус, шанований за свою тверду, але ніжну м’якоть і смаковий профіль, який може похвалитися багатством і витонченістю, заслужив своє місце як цінний улов морських глибин.

Це, звичайно, так. Морський окунь багатий білком, має низьку калорійність і чудове джерело омега-3 жирних кислот.

Він стоїть на п’єдесталі для любителів риби та видобувається з незайманих льодовикових вод. Однак у порівнянні з іншими видами білої риби, як-от пікша, біла риба, синя риба, тиляпія, вирощена на фермах, тріска тощо, Аляскинський палтус може бути відносно дорогим через його високу якість і джерело рибалки на невеликих човнах.

М’ясо палтуса містить поживні речовини, які підтримують здоров’я серця, такі як селен, магній, ніацин і омега-3 жирні кислоти.. Ніацин (вітамін В3) сприяє здоров’ю серця та захищає вас від розвитку серцево-судинних захворювань. Цей вітамін також відіграє важливу роль у захисті шкіри від шкідливих сонячних променів.

Морський окунь, як і палтус, має м’який смак. Біле м’ясо морського окуня, що лущиться, нагадує палтус, що забезпечує подібне відчуття в роті та універсальність у приготуванні. Якщо ви любите смажити палтус на грилі, морський окунь підійде так само добре. Ви також можете запекти окунь цілком або обсмажити філе, як і з палтусом.

Оцініть статтю