Чи можете ви відправити випічку поштою Канади?

Зберігання таких матеріалів, як фольга, поліетиленова плівка, вощений папір та/або пергаментний папір, допоможе запобігти псуванню чи злипанню випічки. Вибравши послуги перевізника, як-от USPS Priority MailⓇ, ви швидко доставите випічку до вибраного місця призначення з інформацією про відстеження.

В Америці немає обмежень на ввезення хлібобулочних виробів до Сполучених Штатів але Управління з контролю за харчовими продуктами та ліками (FDA) вимагає, щоб певна інформація містилася на упаковці, щоб її можна було продавати в Америці. Потрібна інформація на маркуванні англійською (або іспанською в Пуерто-Ріко), як і список інгредієнтів.

Для швидкопсувних продуктів, які готуються вдома та надсилаються поштою, дотримуйтесь цих вказівок: Відправити в міцній коробці. Упаковка з джерелом холоду, тобто пакети із замороженим гелем або сухим льодом.

Харчові продукти повинні бути в оригінальній упаковці виробника. Упаковка харчових продуктів повинна бути герметичною та не підданою. На етикетці харчових продуктів повинні бути вказані всі інгредієнти. Харчові продукти повинні мати термін зберігання більше 6 місяців.

Загорніть брауні окремо. Якщо ви відправляєте брауні у вологе середовище, загорніть кожен брауні у фольгу, щоб захистити їх від вологи. Якщо ви відправляєте брауні в посушливе середовище, загорніть кожен брауні в поліетиленову плівку, щоб захистити їх від сухого тепла.

Оцініть статтю