Чи можна додати маскарпоне в консервовану глазур?

Для ванни (16 унцій) глазурі підійде від ½ склянки до 1 склянки хрустких добавок. Підсмажені горіхи, кокосова стружка, шоколадна стружка або шматочки, халва та іриска все це додасть новий веселий вимір смаку. Додайте нарізані консервовані ананаси або свіжі ягоди для додаткового фруктового смаку.

«Ви можете додати стільки різноманітних інгредієнтів до своєї консервованої глазурі, щоб вивести її на новий рівень», — каже блогер про десерти та їжу Мелісса Джонсон із Best Friends For Frosting. "Змішування вершкового сиру, збитих вершків, цедри лимона або навіть Нутелли може зробити таку різницю."

Плавні доповнення

  1. Вершковий сир. Збийте 8 унцій звичайного або ароматизованого вершкового сиру кімнатної температури. …
  2. Збиті вершки. Змішайте рівні частини свіжозбитих вершків і глазурі. …
  3. Вершкове масло. Це робить масляний крем більш маслянистим. …
  4. Арахісове або інше горіхове масло. …
  5. Нутелла. …
  6. Масло для печива. …
  7. Варення, варення або мармелад. …
  8. Лимонний курд.

Як зробити куплену в магазині глазур придатною для трубок? Якщо куплена в магазині глазур надто м’яка, її можна зробити жорсткішою додавання цукрової пудри. За допомогою ручного міксера додайте 1 столову ложку кондитерського цукру в глазур. Продовжуйте, доки не буде досягнута бажана консистенція.

Незалежно від того, купуєте ви ваніль, шоколад чи інший смак, розм’якшений вершковий сир або маскарпоне – чудові способи скорегувати текстуру глазурі. Жир із молочних продуктів допомагає розгладити глазур, щоб вона ідеально розмазувалася.

Оцініть статтю