Чи можна додавати картоплю в консервований суп?

Вуглеводи — це, по суті, найкомфортніша їжа, яка допоможе будь-якій банці супу почуватися приємніше. Наприклад, Додавання варених макаронних виробів або нарізаної кубиками картоплі в суп – чудовий спосіб зробити його більш ситним. Ви також можете подати рис до запеченої картоплі чи рису або навіть разом із шматком підсмаженого хліба! 27 квітня 2020 р.

Практично кожна банка супу вже містить ароматичні речовини. Але щоб повернути бадьорість вашому супу, ви захочете додати ще. Почніть з пасерування будь-якої комбінації дрібно нарізаних овочів і луку, наприклад, цибулі, часнику, моркви, селери, болгарського перцю та імбиру.

Картопля: секрет чудового супу. Картопля надає густу кремову консистенцію, якої ви прагнете, без масла та густих вершків для збивання, які додає непотрібні калорії та жир у ваш суп. Картопля (і супи) насичують!

Якщо ви не хочете картопляний суп із шматочками картоплі, можна використовувати картоплю швидкого приготування замість нарізаної кубиками картоплі. Картопля швидкого приготування вбере курячий бульйон або іншу рідину під час приготування супу, в результаті чого вийде густий і вершковий картопляний суп.

10 способів заправити консервований суп

  1. Свіжа зелень: додайте жменю свіжої зелені, і не тільки ваш ніс, але й ваш суп буде вдячний!
  2. Сир: більше сиру? …
  3. Хліб: чіпси Брускетта, невеликі шматочки багета. …
  4. М’ясо: додайте невеликі шматочки залишків м’яса (курки, біфштексу, свинини) у свою миску, щоб отримати білковий пунш.

Додавання м’ясних і вегетаріанських замінників, таких як курка або тофу, а також вуглеводів, таких як рис або бобові. додати додаткову вагу будь-якому консервованому супу. Овочі та трохи лимонної кислоти можуть скрасити нудний томатний суп.

Оцініть статтю