Чи можна їсти бліду селеру?

Відповідно до Eat By Date, селера зіпсувалася коли його стебла стають м'якими і гнучими, колір стає блідим і тьмяним, а центр стебла видовбується. У Does It Go Bad сказано: викидайте селеру, якщо на ній є ознаки плісняви, кашоподібний або слизовий. Це все ознаки того, що селера зіпсувалася.24 червня 2022 р

Рослини селери чутливі до навколишнього середовища. Занадто багато світла призводить до опіків листя, де листя стає жовтим або коричневим, а краї можуть здаватися обгорілими. На відміну від цього, недостатнє освітлення викликає крутий ріст і бліде листя, оскільки рослина тягнеться до будь-якого доступного джерела світла.

Не використовуйте селеру якщо у вас є порушення згортання крові. Проблеми з нирками: не використовуйте селеру в лікувальних кількостях, якщо у вас проблеми з нирками. Селера може викликати запалення. Низький кров'яний тиск: селера в лікарських кількостях може знизити кров'яний тиск.

Уникайте стебел, які зморщуються, жовтіють або стають коричневими, мають м’які плями чи знебарвлені листя. Органічна селера може мати сильний запах селери, стебла темнішого зеленого кольору, тонкі стебла або іноді деякі пошкодження листя шкідниками. Селера не повинен мати затхлого або пліснявого запаху.

так! М’яку селеру можна їсти, якщо на ній немає інших ознак псування, наприклад білого кольору або неприємного запаху. Він чутливий до холоду і може розм’якнути, якщо зберігати його при дуже низькій температурі, наприклад у нижній шухляді холодильника, найближчій до морозильної камери. М’яка селера втратить свій хрусткий хрускіт.

Як бачите, селера змінила колір. І дуже схожий на Limp, у ньому немає твердості, він уже не соковитий. Він якийсь слизовий. І гумовий.

Оцініть статтю