Чи можна їсти імбир з целіакією?

Спеції, що продаються окремо, тобто в списку інгредієнтів є лише один інгредієнт.має бути безпечним. Це включає, але не обмежується: сіль, перець, часниковий порошок, часникову сіль, імбир, лаврове листя, куркуму, цибульний порошок, мускатний горіх, корицю, паприку, коріандр, базилік, орегано, розмарин, майоран і чебрець.

Будьте дуже обережні зі змішаними приправами, такими як приправи тако або каррі. Деякі приправи можуть містити пшеничне борошно, пшеничний крохмаль або гідролізований пшеничний білок. Вони повинні бути вказані на етикетці.

Багато разів вплив глютену викликає блювоту та/або діарею. Важливо заповнити втрачену рідину, щоб допомогти організму відновитися та уникнути зневоднення. Деякі люди вважають, що вживання м’ятного або імбирного чаю допомагає заспокоїти шлунково-кишковий тракт і зменшити нудоту та спазми.

Імбир не містить глютену. Імбир повинен бути безпечним для пацієнтів з целіакією та іншими захворюваннями, пов’язаними з глютеном.

Якщо у вас целіакія, не їжте такі продукти, якщо вони не позначені як версії без глютену:

  • хліб.
  • паста.
  • крупи.
  • печиво або крекери.
  • торти і тістечка.
  • пироги.
  • підлив і соусів.

Існує багато джерел їжі з високим вмістом пребіотиків, які можна додавати в раціон пацієнта замість пшеничних продуктів, що містять глютен.. Ці продукти включають в себе; цибуля, часник, цибуля-порей, топінамбур, спаржа, корінь цикорію, джикама, банан і агава.

Оцініть статтю