Чи можна їсти курку Silkie?

Кажуть, що більш темне м’ясо курки Silkie на смак навіть краще, ніж звичайна курка, з набагато більш пісним і привабливим відчуттям. Ось чому його часто додають до супів і соусів і не їдять відразу як грудку або смажать великими шматками. Крім того, м'ясо багате на амінокислоти, білок і вітамін В.

Шовковий смак трохи нагадує традиційну смажену курку, але з легким відтінком качки, надаючи йому тонкого, екзотичного смаку, який добре поєднується з димним смаком паприки в цьому рецепті.

Шовкова курка, важлива порода курей висока лікувальна і харчова цінність, має довгу історію використання як харчової добавки в Китаї.

Живі Silkie і Satin Chicks Вони коштують дорожче, тому що для їх успішного розведення потрібно більше часу та грошей. Шовковисті кури несуть менше яєць, ніж інші кури, яйця, які вони несуть, важче висиджувати, а дитинчата дуже чутливі й, як правило, легко гинуть, навіть якщо за ними добре доглядати.

Так, ви можете їсти яйця Silkie. На смак вони досить приємні оскільки шовковисті люблять вигул і знаходять різну зелень і комах, які покращують яйця, а особливо яскраво-жовті жовтки. Оскільки Silkies дуже маленькі, їхні яйця також трохи менші, але це робить їх ідеальними для дитячого сніданку.

Silkie мають багату історію китайських традицій, фольклору та культури. Вважається, що їх темне м’ясо, шкіра та кістки мають лікувальні властивості. Традиційно вживали в їжу м'ясо і шкіру, а потім кістки використовували для заготівлі. Потім кістки перетирали в порошок і перетворювали на різні ліки.

Оцініть статтю