Чи можна християнину не ходити до церкви?

Чи є невідвідування церкви християнським гріхом? Як християнин добре ходити до церкви. але не гріх якщо не підеш. Ви лише втратите благословення, які приходять від вчень пастора та особистого служіння, які могли б прийти до вас як до особистості. 15 листопада 2023 р.

Послання до Ефесян 4:15-17 так описує християнську спільноту: «Говорячи правду в любові, ми маємо зростати всіма способами до Того, Хто є Голова, до Христа, від Нього все тіло, з’єднане й укріплене кожним суглобом якими він оснащений, коли кожна частина працює належним чином, змушує тіло рости так, що воно …

Спасіння між вами та Господом – більше НІХТО. Отже так, можна врятуватися, не відвідуючи церкву. Хоча відвідування церкви — це чудовий спосіб мати спілкування з іншими християнами та дізнаватися про Господа та Писання, Ісус ясно дав зрозуміти, що церква — це не шлях до спасіння.

Ви можете бути серед багатьох, хто відійшов від релігійних інституцій і все ще жадає таємниці, взаємозв’язку, надії та спільноти. Так, ви можете мати глибокі стосунки з Богом, навіть не заходячи до церкви, синагоги чи мечеті.

Віра в Бога, але не релігія, підпадає під категорію агностичний теїзм. Віра в Бога існує, але може бути відмова від інституційної ортодоксиї та ортопраксії релігії.

Звичайно, відсутність відвідування церкви, ймовірно, перешкоджає приходу до віри в Христа через відсутність проголошення Євангелія. Але насправді питання не в тому, чи спасає когось відвідування церкви — це лише хитрість, щоб відвернути розмову від гострих реалій Євангелія.

Оцініть статтю