Чи можна палити з люльки з вишневого дерева?

Вишнева деревина, мабуть, найбільш відома своїми властивостями, які забезпечують чудовий дим для копчення м’яса і спочатку вважався матеріалом вибору для виготовлення курильних трубок.

Вишневе дерево було начебто першокласною деревиною, яку вибирали для трубок, перш ніж багато років тому її замінив шип. Хоча насправді вони дуже схожі вишневе дерево вбирає менше аромату та вологи, ніж шипшина.

Встановлено в попередньому абзаці, це правда вишневе дерево чудово підходить для копчення будь-якого виду м'яса. Зазвичай використовується для свинини та яловичини, щоб змінити ситуацію, ви можете час від часу змішувати його з ароматизаторами дуба. Смак вишневого дерева легкий і солодкий; делікатний, але не надто потужний.

Шипшина Шипшина – це деревина, яка в основному використовується для виготовлення люльок, який отримують з кореня Erica Arborea, чагарника, типового для чагарників Маквіс.');})();(function(){window.jsl.dh('OI64ZqDjA9KykvQP6YPgyQc__25','

Тютюн, який використовується в люльках, висушений і містить нікотин і ті ж канцерогени, що й сигарети. Курці люльки частіше хворіють на рак легенів, печінки, голови та шиї, ніж некурящі.

По правді кажучи, замочувати тріску та шматки деревини не потрібно і ось чому. Замочена деревна стружка та шматки повинні позбутися будь-якої вологи, перш ніж вони почнуть виробляти дим. Вода на дровах має нагрітися до 212°F (температура кипіння води) і буде стояти там, доки вода не випарується.

Оцініть статтю