Чи можна пересмажити яловичину в мультиварці?

Чи можна щось пережарити в мультиварці? Мультиварки спеціально розроблені для тривалого приготування їжі, але так, ви все одно можете пересмажити в мультиварці, якщо щось залишити на неправильному рівні довше, ніж це повинно бути.23 грудня 2021 р

Чому м’ясо все одно буде жорстким у мультиварці? Навіть з правильним типом м’яса ви можете виявити, що ваша страва залишається жорсткою після годин повільного приготування. Часто це просто показник того, що м’ясу потрібен додатковий час, щоб повністю розщепити збагачену колагеном сполучну тканину..

Дотримуйтесь часу приготування, зазначеного у вашому рецепті. Загалом, найкраще дотримуватися часу приготування, зазначеного в рецепті, за яким ви дотримуєтесь. Більшість страв у повільній плиті займає 8-12 годин на низькому рівні або 4-6 годин на високому, але є також рецепти повільного приготування м’яса, які займають до 24 годин.

Колаген робить м'ясо жорстким при швидкому приготуванні, але при повільному варінні він розпадається на желатин, створюючи соковитий, ніжний смак. Більш жирні — і дешевші — шматки яловичини також можуть бути корисними для повільного приготування, оскільки жир допомагає гарантувати, що яловичина не пересохне, додаючи додатковий смак.

Однак залишати їжу в мультиварці на кілька днів не варто. Їжа не тільки забруднює внутрішню частину плити, але також буде розмоклою та пересмаженою, а також буде доступною для бактерій.

Це тому, що ви не дозволили колагену зруйнуватися. Збільште час приготування, переконайтеся, що рідини достатньо, і стежте за стравою. Смажене в каструлі для повільної варки. Що, якби ви могли отримати ідеальну смажену в горщику з половиною праці, але подвоївши смак? Хороші новини: Ви можете.

Оцініть статтю