Чи можна перетворити яблука на вино?

Якщо у вас багато яблук, приготування сидру – очевидний варіант, але ви також можете зробити вино з яблук, особливо якщо у вас повна сумка. Процес дещо інший, і ви отримаєте зовсім інший кінцевий продукт. Яблучне вино не схоже на смак сидру. Яблучне вино готується дуже просто.

Сорт яблук, які ви використовуєте для приготування яблучного вина, не є критичним. Деякі винороби вважають, що суміш кількох сортів яблук найкраща для досягнення балансу, але, на мій погляд, будь-який звичайний сорт добре стоїть сам по собі.

Чи знаєте ви, що існує таке поняття, як яблучне вино? добре, дійсно воно існує! У той час як Бюро з питань торгівлі алкоголем і тютюном (TTB) стверджує, що ферментований яблучний сік із вмістом алкоголю нижче 8,5% за об’ємом (ABV) є сидром або «твердим сидром», воно вважає будь-який ферментований яблучний сік понад 8,5% ABV вином.

Вином може стати будь-який фрукт, але виноградний сік (і, майже такий же хороший, яблучний сік) мають ідеальну концентрацію, щоб стати щасливим алкогольним випадком. Алкоголь є результатом бродіння дріжджами цукру в спирт і вуглекислий газ.

Поки з будь-якого фрукта чи рослини можна зробити «вино», є кілька різних фруктів, які більш популярні серед поціновувачів фруктових вин. Яблука, сливи, груші, вишні, полуниця та чорниця є одними з найпопулярніших фруктів, з яких можна робити вина.

Будь-які фрукти можуть бродити природним шляхом, включно з яблуками. За правильних умов можливе природне бродіння, серед яких присутні бактерії та дріжджі. Бродіння зазвичай починається, коли фрукти подрібнюють, а дріжджі та цукор із фруктового соку вступають у реакцію та перетворюються на спирт.

Оцініть статтю