Чи можна переварити лимонний курд?

Ваш лимонний курд може стати шматковим і зернистим, якщо ви дасте йому переваритися. Одне, про що ви повинні пам’ятати, готуючи лимонний курд, це те, що ви ніколи не повинні досягати точки, коли він починає кипіти. Ідеальна температура для лимонного курду – 170 градусів за Фаренгейтом, і вона не повинна перевищувати цю температуру. 27 листопада 2023 р.

Занурте ложку в сирну масу, а потім проведіть пальцем по її зворотній стороні. Якщо на сирній масі залишається чиста лінія, це означає, що він достатньо проварений і готовий до охолодження. Після повного охолодження сир стане густішим. Викладіть в ємність, накрийте кришкою і охолодіть.

Що станеться, якщо я переварю лимонний курд? Переварювання призведе до надто міцного зв’язку білків, видавлювання води з-поміж них і надання їм гумової, грудкуватої текстури. Якщо ви перегрієте лимонний курд, яєчні білки можуть згорнутися, і ви побачите невеликі шматочки вареного яйця.

Сир не варився достатньо довго, щоб яйце загусло, або було додано недостатньо вершкового масла. Як це виправити: щоб загуснути рідкий лимонний курд, покладіть сир назад у каструлю, поставте на найменший вогонь і постійно помішуйте.

Недостатнє приготування Недоварений лимонний курд також викликає занепокоєння, якщо ви не використовуєте кулінарний термометр. Якщо температура яєць не досягає принаймні 160 градусів за Фаренгейтом, Міністерство сільського господарства Сполучених Штатів заявляє, що їх їсти небезпечно..

Лимонний сир повинен досить густий, щоб покрити зворотну сторону ложки, коли він гарячий, і має загуснути до консистенції пудингу, коли він охолоджений. Сиру може знадобитися до 10 хвилин, щоб загуснути до консистенції пудингу, тому будьте терплячими (пам’ятайте, що він загусне ще більше, коли охолоне).

Оцініть статтю