Чи можна використовувати блендер для приготування морозива?

Ви можете приготувати морозиво за допомогою кухонного комбайна, ручного міксера, блендера або KitchenAid® підставний міксер із насадкою для приготування морозива.

Вийміть морозиво з морозилки і розріжте його на шматочки. Працюючи партіями, щоб запобігти переповненню, перемістіть шматочки в чашу кухонного комбайна або потужного блендера і збийте до однорідності.

Лід можна подрібнювати або голити з будь-якою швидкістю. Змішуйте на вищій швидкості, якщо ви готуєте напої з великою кількістю льоду, а для менших кількостей використовуйте середню швидкість або «Пульс». Перевірте, чи є у вашому блендері функція «Ice Crush».. Якщо так, ви можете вибрати його спеціально для цієї мети.

Ви можете готувати морозиво за допомогою різних типів блендерів, але деякі можуть працювати краще, ніж інші. Такі потужні блендери Вітамікс або Блендтек часто віддають перевагу, оскільки вони можуть ретельно змішати та швидко збити заморожені інгредієнти до кремової консистенції.

При роботі з більш рідкими інгредієнтами замість ручного міксера можна використовувати занурювальний блендер. Леза занурювального блендера подрібнюють або розрізають інгредієнти, тому він не ідеальний для завдань ручного міксера, як-от складання шоколадної стружки в тісто для печива або замішування більш густого тіста для хліба чи макаронних виробів.

Це просто! Просто приготуйте основу для будь-якого рецепту морозива, вилийте основу для морозива у форму для кубиків льоду, а потім заморозьте на ніч. Наступного дня додайте кубики морозива в блендер і перемішуйте, поки не досягнете консистенції морозива. За потреби додайте трохи рослинного молока.

Оцініть статтю