Чи можна використовувати макарони з локшиною в супі?

Чим світліший суп, тим дрібніші макаронні вироби, такі як Risoni, Ditalini lisci та Stelline (у формі крихітних зірочок) ідеально підходять для бульйонів. Якщо ви готуєте ситніший суп, такий як мінестроне, подумайте про використання великої пасти, як-от maccheroni, ditaloni rigati або ditaloni lisci.

Ви можете приготувати ці страви з будь-якою іншою локшиною, включно з італійською пастою, але кінцевий результат точно не буде таким самим.. У деяких країнах яєчна локшина є синонімом супу. Для ситних рецептів, таких як куряча локшина, м’яка і ситна яєчна локшина є найбільш заспокійливим варіантом.

Яка локшина найкраща для супу? Здебільшого це залежить від ваших уподобань, але зазвичай найкраще використовувати макарони, які не вбирають багато рідини, що в результаті призводить до м’якої локшини. Яєчна локшина як правило, це найкращий вибір, і я люблю використовувати цю домашню яєчну локшину.

Найкраща локшина для супу

  • Рисова локшина. Рисова локшина, яка швидко готується, як правило, готується з рисового борошна та води, і її улюблено використовувати в супах, салатах і смажених стравах. …
  • Локшина Рамен. Зимовий курячий рамен. …
  • Орзо. …
  • Яєчна локшина. …
  • Acini de pepe.

→ Дотримуйтеся цієї поради: Додавання локшини в суп має бути останнім, що ви робите перед тим, як знімати каструлю з вогню. Зачекайте, поки суп майже закінчиться, додайте локшину та варіть, поки локшина не буде приблизно наполовину готова. Тепло, що залишилося від супу, продовжить варити макарони.

Легко перетворити суп на ситну основну страву, додавши в миску макарони або локшину— і ще краще, суп з макаронами ідеально підходить для прохолодних будніх вечорів, коли кожному потрібно щось затишне. Ці 10 простих рецептів супу з макаронами пропонують приємні страви, які ви будете їсти постійно.

Оцініть статтю