Чи можна використовувати сік лайма замість лимонного?

Будь то лайм чи лимон, сік обох цитрусових можна однаково використовувати на кухні. Це лише справа смаку, якому з двох цитрусових ви віддаєте перевагу. Однак цедру з лимона знімати трохи легше.8 серпня 2019 р

Лайми трохи м'якші, ніж лимони Зелений плід також може конкурувати з лимоном за користю для здоров’я. Лайми також містять багато вітаміну С і тому зміцнюють імунну систему, пояснює допомога споживачів.

Найкращі залишаються зелений виноград, тому що утворення соку тільки почалося. Білий винний виноград використовують так само, як і червоний винний виноград. Отриманий з нього сік особливо цінується кухарями, оскільки є альтернативою оцту або лимонному соку.

Так само, як ви використовуєте цедру лимона для запікання, ви також можете зробити це з цедрою лайма. Фрукти в гарячому вигляді ретельно вимити і дрібно натерти. Цедра зберігається 1-2 дні в добре закритій ємності в холодильнику.

Цитрусові: від гіркого апельсина до лимон

  • Походження цитрусових.
  • Гіркі апельсини (Citrus aurantium)
  • Грейпфрут (Citrus paradisi)
  • Кумкват (Fortunella sp.)
  • Лайм/лайм (Citrus aurantifolia)
  • Мандарин (Citrus reticulata)
  • Апельсини (Citrus sinensis)
  • Грейпфрут (Citrus grandis /C. maxima)

Будь то лайм або лимон, сік обох цитрусових можна однаково використовувати на кухні. Справа лише смаку, якому з двох цитрусових ви віддаєте перевагу. Однак шкірку з лимона знімати трохи легше.

Оцініть статтю