Будь то лайм чи лимон, сік обох цитрусових можна однаково використовувати на кухні. Це лише справа смаку, якому з двох цитрусових ви віддаєте перевагу. Однак цедру з лимона знімати трохи легше.8 серпня 2019 р
Лайми трохи м'якші, ніж лимони Зелений плід також може конкурувати з лимоном за користю для здоров’я. Лайми також містять багато вітаміну С і тому зміцнюють імунну систему, пояснює допомога споживачів.
Найкращі залишаються зелений виноград, тому що утворення соку тільки почалося. Білий винний виноград використовують так само, як і червоний винний виноград. Отриманий з нього сік особливо цінується кухарями, оскільки є альтернативою оцту або лимонному соку.
Так само, як ви використовуєте цедру лимона для запікання, ви також можете зробити це з цедрою лайма. Фрукти в гарячому вигляді ретельно вимити і дрібно натерти. Цедра зберігається 1-2 дні в добре закритій ємності в холодильнику.
Цитрусові: від гіркого апельсина до лимон
- Походження цитрусових.
- Гіркі апельсини (Citrus aurantium)
- Грейпфрут (Citrus paradisi)
- Кумкват (Fortunella sp.)
- Лайм/лайм (Citrus aurantifolia)
- Мандарин (Citrus reticulata)
- Апельсини (Citrus sinensis)
- Грейпфрут (Citrus grandis /C. maxima)
Будь то лайм або лимон, сік обох цитрусових можна однаково використовувати на кухні. Справа лише смаку, якому з двох цитрусових ви віддаєте перевагу. Однак шкірку з лимона знімати трохи легше.