Чи можна зберігати теплий рис у холодильнику?

А варені? Це можна зробити в холодильнику або морозилці! Існує два способи зберігання відвареного або пропареного рису: в холодильнику або в морозилці. Дайте рису швидко охолонути, щоб він не стояв у холодильнику більше двох годин. 17 квітня 2022 р.

Якщо ви зварили занадто багато рису, ви можете зберігати його в холодильнику або морозильній камері. Важливо, щоб ви завжди спочатку давали залишкам їжі охолонути. Переконайтеся, що ви не залишаєте це поза холодильником більше ніж на дві години. Інакше ви ризикуєте заразитися бактерією Baccillus Cereur, яка в природі міститься в рисі.

Ви робите це, одразу зливаючи рис після варіння та даючи йому продовжувати варитися, накривши кришку каструлі, виключивши вогонь. Таким чином волога зникає, і у вас є сухий рис для смаження. Щоб швидко охолодити зварений рис, можна розкласти на підносі.

Їсти що ще не охололо, гарантує, що температура в холодильник піднімається. Це збільшує ймовірність надто великої кількості бактерій і впливає на якість інших продуктів холодильник задом наперед. Дозвольте вам гаряча їжа тому дайте йому охолонути на столі протягом півгодини і набори ще холодно.

Якщо ви розігрієте рис, ці спори можуть вижити і згодом знову розвинутися в бактерії. У невеликих кількостях бактерії нешкідливі, але більша їх кількість може спричинити харчове отруєння. Скарги часто включають біль у животі, нудоту, блювоту та діарею.

Там швидко розмножиться багато бактерій, які можуть знову захворіти. Тому переконайтеся, що ви не зберігаєте рис поза холодильником довше 2 годин.

Оцініть статтю