Чи можуть фрикадельки з баранини бути трохи рожевими?

Рідкісна або рожева бараняча відбивна, добре обсмажена зовні, має підійти, оскільки будь-які бактерії на зовнішній поверхні будуть убиті теплом. Але рублену або нарізану кубиками баранину або баранину ніколи не можна подавати рожевими. Його потрібно ретельно проварити і підрум'янити. Те саме стосується гамбургерів.22 жовтня 2018 р

Випікайте в розігрітій духовці, поки фрикадельки не підрум’яняться тільки зовні злегка рожевий в центрах, близько 20 хв.

Щоб переконатися, що всі шкідливі бактерії знищені, готуйте всі продукти з яловичого фаршу до внутрішньої температури 160 °F. Яловичий фарш може бути рожевим усередині після безпечного приготування. Рожевий колір може бути наслідком реакції між теплом духовки та міоглобіном, що викликає червоне або рожеве забарвлення.

Безпечно їсти баранину або баранину, якщо зовнішня поверхня добре обсмажена. Подібно до яловичини, шкідливі бактерії, такі як E. Coli, зазвичай знаходяться на зовнішній стороні м’яса. Тим не менш, ви все одно повинні бути уважними та використовувати зручний термометр для м’яса, коли готуєте баранину до рідкої готовності, щоб гарантувати вашу безпеку.

Не переварюйте фрикадельки. Ви справді хочете зберігати баранину при середній або середньо-прожареній температурі. Однак я завжди пропоную готувати фарш приблизно до 160 градусів, щоб бути безпечним для споживання!

Якщо ви подрібнюєте м’ясо самостійно, ви, ймовірно, можете спокійно зупинитися трохи нижче і не відповідати рекомендаціям USDA, але це особистий вибір. Найпростіший спосіб визначити, чи фрикадельки готові, це зробити це вставте туди термометр і переконайтеся, що він вище 140*F для ледь рожевого та соковитого центру.

Оцініть статтю