Чи підходить оливкова олія на палео-дієті?

Так! Ваша улюблена кулінарна олія – це добре, щоб споживати її на палео-дієті. Він наповнений мононенасиченими (читай: корисними для серця) жирами та антиоксидантами, а також надзвичайно протизапальним. 25 квітня 2019 р.

Відповідь – так! Палео-дієти зосереджені на цілісних, нерафінованих продуктах. Оливкова олія першого віджиму – це цільний продукт, виготовлений пресуванням оливок. При виготовленні оливкової олії першого віджиму не використовуються нагрівання та розчинники.

Ось п’ять найкращих олій для палео-дієти.

  • Масло авокадо. Багата мононенасиченими жирами олія авокадо видобувається з вершкового авокадо, яке багате жирними кислотами та корисними поживними речовинами. …
  • Кокосова олія. …
  • Оливкова олія. …
  • Пальмові олії. …
  • Сало.

Американська кардіологічна асоціація рекомендує споживати кукурудзяна, сафлорова і рапсова олії, але палеоплани кажуть, що це «не дозволено» через співвідношення омега-6 і омега-3 жирних кислот і спосіб обробки олії.

Альтернативні варіанти олії для палео продуктів

  • Олія авокадо, нерафінована та холодного віджиму.
  • Олія насіння гарбуза, нерафінована та холодного віджиму.
  • Мигдальна олія, нерафінована та холодного віджиму.
  • Олія волоського горіха, нерафінована та холодного віджиму.
  • Лляна олія, нерафінована та холодного віджиму.
  • Олія горіха макадамії, нерафінована та холодного віджиму.

Технічно ні. Видалення кофеїну з рослини зазвичай відбувається за допомогою хімічної обробки, яку ми вважаємо занадто далекою від природного механічного процесу. Наші палеолітичні предки не мали б можливості видалити кофеїн із кавових зерен.

Оцініть статтю