Чи піднімається кокосове борошно?

Кокосове борошно не утворює глютену, тому, по суті, не забезпечує структури, яка б підтримувала підйом тіста через бродіння дріжджами. Ви можете отримати невелику підйому, яка буде більш стабільною, ніж підйом на дріжджах, додавши розпушувач, але хліб з кокосового борошна все одно буде більше схожий на пиріг.17 листопада 2018 р.

Розпушувач: у цьому рецепті швидкого хліба з кокосового борошна розпушувач – це розпушувач, який допоможе тісту піднятися і надайте йому легку, пухнасту текстуру, тому обов’язково додайте його.

Кокосове борошно виготовляється з меленого кокоса, який є горіхом, багатий клітковиною, не містить глютену і може замінити більшість пшеничного борошна. Він не має природних властивостей підніматися або злипатися, має низький вміст крохмалю, на відміну від пшеничного та іншого зернового борошна, яке має ці.

Вам знадобиться лише приблизно чверть борошна, яке ви зазвичай використовуєте з борошном універсального призначення, і вам потрібно буде додати додаткові яйця для текстури та зв’язування. Кокосове борошно не піднімається? Ні, кокосове борошно не піднімається.

Хорошим емпіричним правилом є від 1/4 до 1/3 склянки кокосового борошна на 1 склянку звичайного борошна. Коли борошно вбирає воду, крохмаль клейстеризується, але коли кокосове борошно вбирає рідину, воно стає мокрим, що призводить до важчого та щільнішого випічки.

Використовуйте співвідношення 1:4, коли замінюєте кокосове борошно борошном універсального призначення. Це означає, що на кожну 1 склянку звичайного борошна ви використовуєте лише ¼ склянки кокосового борошна. Дотримуючись цього співвідношення, ваша випічка з низьким вмістом вуглеводів виходить такою, як ви сподіваєтеся.

Оцініть статтю