Чи потрібно обсмажувати курку перед повільним приготуванням?

М’ясний фарш завжди слід підрум’янити на сковороді та злити, перш ніж додавати його в мультиварку з іншими інгредієнтами. Цей процес запобігає злипанню під час приготування та зменшує кількість жиру в кінцевій страві.19 квітня 2023 р.

Цілком залежить від вас. Хоча курку призначено для повільного приготування з сирої, багато хто любить просто підрум'янити або обсмажити його спочатку. Це може допомогти затримати вологу, прискорити час приготування або просто покращити зовнішній вигляд готової страви. Майте на увазі, що під час варіння курка виділить багато рідини.

Пропустити підрум’янювання – це не швидкий шлях, а навпаки ще один шлях до чудових результатів. Подумайте про курячий суп: оскільки курка не підрум’янюється, вона ніжна, як ложка, з ніжним смаком. Те саме стосується курки мафе, курки тінга, кхао мангай та багатьох інших класичних страв.

Так, можна покласти сиру курку в мультиварку! Мультиварки і мультиварки призначені для приготування сирого м'яса. Пряме тепло від каструлі, тривалий час приготування та пара, що утворюється з щільно закритого контейнера, знищують бактерії, роблячи повільне приготування безпечним. Заморожену курку теж можна класти в мультиварку!

Якого кольору безпечно приготована птиця? Безпечно приготовлене м’ясо птиці може змінюватися за кольором від білого до рожевого до коричневого. Для безпеки під час приготування птиці використовуйте харчовий термометр для перевірки внутрішньої температури.

М’ясний фарш завжди слід підрум’янити на сковороді та злити, перш ніж додавати його в мультиварку з іншими інгредієнтами. Цей процес запобігає злипанню під час приготування та зменшує кількість жиру в кінцевій страві.

Оцініть статтю