Чи приправлений яловичий фарш не містить глютену?

Так, м’ясо природно не містить глютену. Соєві соуси та соуси теріякі зазвичай містять глютен, тому м’ясо, мариноване в цих соусах, як правило, небезпечно для людей із целіакією або нецеліакією, чутливою до глютену.

М'ясо не містить глютену, оскільки воно повністю складається з тваринного білка. Отже так, яловичий фарш насправді не містить глютену. Єдиний раз, коли яловичий фарш не стає вільним від глютену, це коли відбувається перехресне забруднення на етапах обробки, особливо якщо не вжито достатніх запобіжних заходів.

Суміші приправ містять численні спеції та трави, а іноді й засіб, що запобігає злежуванню. У рідкісних випадках інгредієнт, що містить глютен, наприклад пшеничний крохмаль, можна використовувати як засіб проти злежування.. Ось чому завжди корисно читати етикетку та переконатися, що немає інгредієнтів, що містять глютен.

Перехресне забруднення від виробництва Окремі спеції не містять глютену але через те, як і де вони упаковані, спеції автоматично не містять глютену.

Алергія та чутливість Вся наша їжа готується на загальній кухні з продуктів, що містять глютен. тому ми НЕ рекомендуємо наші варіанти, виготовлені без глютену, для клієнтів з целіакією.

Гамбургери, виготовлені з нуля з м’ясом, позначеним як «100% яловичий фарш», не міститимуть глютену; однак багато попередньо сформованих пиріжків, наприклад тих, що подають у ресторанах, можуть містити пшеницю. «Імітація крабового м’яса, що міститься в готових салатах з морепродуктів і каліфорнійських суші-ролах, може містити глютен», — додає Браун.

Оцініть статтю