Чи слід обсмажувати свинину перед повільним приготуванням?

Абсолютно! Обсмажування свинини перед тим, як покласти її в мультиварку, карамелізує поверхню м’яса, що додає смаку готовій страві. Це додатковий крок, але він того вартий!22 березня 2024 р

Приготування свинини Я вважаю за краще приправляти м’ясо перед додаванням у мультиварку моїми улюбленими спеціями, а також сіллю та перцем. Теж рекомендую злегка обсмажте м’ясо перед повільним приготуванням що допоможе максимізувати смак. Однак цей крок можна пропустити, якщо у вас не вистачить часу.

Обсмажування (швидке підрум’янювання на сильному вогні) зовнішньої сторони смаженої свинини перед продовженням приготування – чудовий спосіб зберегти смак. Після приготування печеня повинна мати рожевий відтінок у центрі.

"Підрум’янювати або карамелізувати м’ясо перед тим, як класти його в мультиварку, не обов’язково на 100 відсотків, але це варте зусиль, щоб отримати найбільш ароматний і насичений кінцевий результат", – каже він. "Карамелізована поверхня м'яса надасть насичений смак і колір готовій страві".

Будь-яка печеня зі свинячої корейки повинна мати подвійну мету: хрустку скоринку та рум’яну, соковиту внутрішню частину. Пропустивши обсмажування на сковороді перед смаженням, ви гарантовано пропустите перше.

Приблизно через 2 години ваші свинячі відбивні будуть готові (145°F) і матимуть текстуру, схожу на курячу грудку — ніжний, але твердий. Від 3 до 6 годин відбивні матимуть текстуру, ближчу до свинини; він легко розрізається виделкою і легко відривається від кістки.

Оцініть статтю