Чи слід розбавляти шоколад перед зануренням кейк-попсів?

Додайте олію, вершкове масло або жир, щоб розрідити невелику кількість шоколаду. Найкраще розріджувати шоколад з додаванням олії. Точна кількість олії, яка вам знадобиться, залежатиме від густоти вашого шоколаду та бажаної консистенції. Почніть з невеликого розмішування, а потім додайте більше, якщо потрібно.

Розігрівайте в мікрохвильовій печі з кроком 20 секунд, помішуючи кожні 20 секунд до повного розплавлення та однорідності.. (Або ви можете використовувати пароварку та наливати потроху в мірну чашку для рідини.) Дайте покриттю охолонути кілька хвилин, перш ніж почати занурювати. Якщо під час занурення буде занадто жарко, покриття потріскається.

Як розрідити шоколад

  1. Додайте ріпакову олію до подрібненого шоколаду перед тим, як його розтопити. …
  2. Додайте кокосове масло до шматочків шоколаду перед тим, як їх розтопити. …
  3. Додайте першорядні кристали у велику кількість шоколаду. …
  4. У розтоплений шоколад натріть тверде какао-масло. …
  5. Вмішайте рослинне масло в розтоплений шоколад.

Умочіть кожну кульку торта тримаючи їх догори дном за зубочистку та занурюючи кульку в цукеркове покриття. Обережно підніміть і струсіть надлишки, залишаючись догори дном. Переверніть правою стороною вгору та застроміть зубочистку в блок пінополістиролу. Дайте повністю висохнути.

Ви можете використовувати розтоплені цукерки або шоколадні чіпси, але вам, можливо, доведеться розбавити розтоплену шоколадну стружку невеликою кількістю олії перед зануренням, оскільки вона не така тонка, як розтоплений шоколад. Ви можете використовувати звичайний або веганський варіант обох, або навіть розтоплений білий шоколад.

Оцініть статтю