Чи смажений тунець ахі має бути кімнатної температури перед приготуванням?

Це займає від 2 до 4 хвилин, тому все йде швидко! Ось основні кроки процесу, або ви можете відразу перейти до рецепту, щоб почати! Спочатку дайте тунцю нагрітися до кімнатної температури! Це важливо: інакше всередині все ще буде холодно, коли зовні готується!

Цей крок важливий: інакше риба всередині буде холодною під час приготування! Дайте йому постояти при кімнатній температурі принаймні 20 хвилин перед приготуванням.

дві години Ви не хочете залишати відкритого тунця довше ніж дві години тому що саме тоді можуть почати утворюватися бактерії. При охолодженні використовуйте скляну або пластикову тару з щільно закривається кришкою. Ви не хочете охолоджувати залишки їжі в банці, оскільки він може почати іржавіти, якщо залишити його відкритим.');})();(function(){window.jsl.dh('I4C5ZsHdHKuIptQPgMexoAU__27','

Обсмажений ахі тунець можна подавати теплим, кімнатної температури або холодним. Додайте бажані гарніри та насолоджуйтесь!

Перед приготуванням дайте йому досягти кімнатної температури. Коли ви додаєте холодну рибу на гарячу сковороду, вона буде готуватися нерівномірно. Бажано дати лососю постояти 15-20 хвилин перед приготуванням, щоб він нагрівся до кімнатної температури. Не залишайте його сидіти занадто довго.

Як дізнатися, що стейки з тунця готові? Стейки з тунця повинні досягти мінімальної внутрішньої температури 125 градусів. Використовуйте термометр для м’яса, щоб перевірити температуру найтовстішої частини стейка тунця після смаження.

Оцініть статтю