Чи варто їсти білу частину кавуна?

Поживні речовини: Білий шар вважається одним з найкращих джерел цитруліну. Цитрулін перетворюється організмом на амінокислоту аргінін, яка, як вважається, покращує кровообіг і допомагає нарощувати м’язи. У кавунових шкірках також багато клітковини, вітаміну А та інших вітамінів.Jul 13, 2023

Інші переваги білої частини кавуна Це високий вміст вітаміну А, вітаміну С, калію та магнію. Вони містять більш високі концентрації певних антиоксидантів, мінералів, вітамінів і активних інгредієнтів.

"Кавунові кірки їстівні, хоча більшість із нас, швидше за все, викидає їх”, – розповідає зареєстрований дієтолог із Алабами Челсі Едвардс Southern Living про щільну білу частину плоду між зовнішньою зеленою шкіркою та рожевою м’якоттю. «У кірках кавуна є вітамін А, вітамін С, клітковина, калій і магній».

Правда така Насіння кавуна цілком можна їсти. Діти, вагітні та інші дорослі можуть без проблем їсти їх. «Сто відсотків кавуна придатні для використання», — підтверджує Стефані Барлоу, старший директор із комунікацій Національної ради з просування кавунів (NWPB).

Біла м’ясиста частина кавунової кірки стане чудовим доповненням овочеве каррі. Зніміть із шкірки зелену частину, наріжте м’ясисту частину кубиками та додайте її до свого рецепту каррі. Швидка порада: щоб швидко приготувати каррі, використовуйте заздалегідь приготовлений соус каррі, а не готуйте страву з нуля.

Жовтий кавун містить більше антиоксиданту бета-каротину, ніж червоний кавун. Вважається, що бета-каротин захищає від раку та захворювань очей. Використовуйте жовтий кавун у фруктових салатах, на блюдах і в десертах, смузі та соках.

Оцініть статтю