Чи варто поставити каструлю з водою в коптильню для індички?

Допомога у збереженні м’яса вологим Як ми вже згадували вище, Використання каструлі для води в коптильні також є простим способом зберегти м’ясо вологим. Це тому, що вода в каструлі почне повільно випаровуватися, коли вона нагріється, утворюючи пару.21 жовтня 2022 р.

На холодній стороні гриля, поставте велику алюмінієву каструлю під решітки гриля та наповніть 1″ води. Ця вода підтримуватиме вологість гриля, але також вловлюватиме краплі з індички, і потім її можна використовувати для приготування підливи (про це пізніше).

Ще одна перевага використання води в коптильні полягає в тому, що вода служить тепловідвідником і вирівнює температуру у варильній камері. Спробуйте це – (Більше науки!) Поставте каструлю з водою поруч із джерелом тепла, і ви побачите, що температура води однакова по всій каструлі.

Додайте приблизно 1/2 дюйма рідини (води або бульйону) у сковороду. Це збереже духовку вологою, а індичка – соковитою. Цією ароматною рідиною можна полити індичку під час її приготування (існують дискусії про те, чи діє наливка, але це частина традиції).

Вологий розсол Метод розсолу полягає в тому, що індичку поміщають у каструлю, наповнену підсоленою водою з часником, травами, горошками перцю та різними інгредієнтами на вибір, на кілька годин або днів. Цей метод також використовується, щоб зберегти м’ясо або індичку дуже вологими під час копчення.

Мокрий розсіл. Я віддаю перевагу використанню вологого розсолу для моєї копченої індички, де суміш солі суспендовано в рідині, а індичку залишають маринуватися в охолодженому розсолі перед приготуванням. У вологому розсолі у вас є можливість надати м’ясу більше смаку, як-от спеції, трави та інші ароматні рідини.

Оцініть статтю