Чи варто замочувати картоплю перед запіканням у солоній воді?

Занурте картоплю в солоний розчин Цей крок надзвичайно важливий, оскільки він приправляє шкіру та спонукає її висохнути та хрусткувати в духовці. Lan тестувала довші розсоли, але хто хоче додати годину до простої сторони? 6 жовтня 2021 р.

Помістіть нарізану картоплю в солону воду і дайте їй настоятися 15-30 хвилин. Це допоможе їм пропектися більш хрусткими. Коли картопля розмочиться, злийте її і дуже добре обсушіть рушником. (Також висушіть миску для замочування, щоб ви могли повторно використовувати її для приправ.)

Чому прийнято солити зовнішню частину печеної картоплі? A: Кухарі почали робити це багато років тому щоб сіль увібрала або витягла вологу з картоплі під час запікання, що призводить до сухої, пухкої картоплі. Раніше вони робили щось подібне з ребром, іноді запікаючи його на кам’яній солі.

Замочування картоплі у воді допомагає видалити надлишки крохмалю. Надлишок крохмалю може перешкоджати рівномірному варінню картоплі, а також створювати липку або липку структуру на зовнішній стороні картоплі. Використовується холодна вода, оскільки гаряча вода вступає в реакцію з крохмалем, активуючи його, ускладнюючи його відділення від картоплі.

– Коли картоплю опустити в дистильовану воду, вона вбере воду. Вода намагається розбавити сіль всередині картоплі. – Коли картоплю опустити в солону воду, воно втратить воду. Вода в картоплі рухається до солоної води, щоб спробувати її розбавити.

Якщо ви готуєте з менших шматків, не замочуйте більше ніж на 12 годин. Цей трюк зручний, але він працюватиме лише близько 24 годин, тому не готуйтеся занадто заздалегідь. Після занадто довгого часу, вони почнуть набирати воду і можуть втратити свою структуру, коли ви підете їх готувати.

Оцініть статтю