Чи вбирають клейкі ведмедики рідину?

Це тому, що клейкі ведмедики, на відміну від перцевої м’яти, містять желатин (який не розчиняється у воді), а також цукор (що робить). Якщо ви збільшите масштаб, щоб поглянути на окремі молекули желатину, ви побачите, що всі вони переплутані разом із крихітними кишеньками між ними, де рідина може потрапити в пастку.

Жукі ведмеді стають більшими або меншими після замочування в рідині завдяки процесу, який називається осмосом. Осмос пропускає воду в клітинну мембрану або з неї, намагаючись зрівняти молекули всередині та зовні.

Гуммі ведмедики розчиняються до прозорої рідини при температурі тіла, тому їх можна взяти з приготуванням за день до процедури, якщо ви хочете з’їсти щось «тверде». УНИКАЙТЕ червоних або фіолетових липких ведмедиків. НЕ їжте клейких ведмедиків у день процедури. Під час підготовки пийте якомога більше прозорої рідини.

Алкоголю знадобиться кілька днів, щоб повністю настоятися в клейкій цукерці. За цей час гумки розбухнуть приблизно втричі. Приблизно через 4 дні алкоголь повністю проникне в цукерки і зробить їх великими та м’якими.

2) Візьміть 2 однакові чашки та покладіть у кожну клейкого ведмедика. Наповніть ОДНУ чашку водою, щоб ведмідь був занурений, але виміряйте кількість води, яку ви використовуєте, оскільки ця інформація буде корисною пізніше. Інша чашка залишається сухою (без води). Це ваш контрольний ведмідь, який доведе, що ведмідь не збільшується без води!

Гаряча вода широко відомий як найкращий, коли справа доходить до розчинення гумових цукерок із ведмедиками, тому його широко використовують. Гуммі ведмедики є похідними желатину, продукту, виготовленого з кип’ятіння продуктів тваринного походження, які включають шкіру та кістки.

Оцініть статтю