Чи згорнеться вершковий сир в мультиварці?

Чи згортається вершковий сир в мультиварці? Вплив високої температури або тривалий вплив нагрівання призведе до того, що молочні продукти матимуть сирнистий вигляд і текстуру. Це одна з головних причин, чому люди додають його в кінці рецепту вершкового супу для повільної варки! 16 жовтня 2020 р.

Це може статися коли вершковий сир піддається впливу високих температур або коли він контактує з кислими інгредієнтами, такими як лимонний сік або оцет.

Молочна. Тривале варіння молочних продуктів викликає їх розшарування. Додавання молока, вершків або йогурту в каструлі на початку приготування — це надійний спосіб отримати зернисту, водянисту кашу в кінці.

Вершковий сир розплавиться, коли нагріються інші рідини. Крім того, це допомагає добре перемішати інгредієнти, коли ви вперше додаєте їх у каструлю. Якщо ви хочете, ви навіть можете перемішати макарони з сиром один або два рази протягом часу приготування.

Поширеною помилкою при приготуванні вершкового сиру є додавання його в гарячі суміші, такі як соуси або супи, прямо з холодильника. Це може спричинити згортання вершкового сиру. Він повинен бути кімнатної температури і додаватися в злегка охолоджені суміші, постійно збиваючи, щоб зберегти однорідну консистенцію.

Повільні плити чудово підходять для приготування супів і рагу, але не для рецептів на основі молока чи вершків або з великою кількістю сиру. Довгий час приготування призведе до руйнування молочних продуктів, у результаті чого вони згорнуться або відокремляться.

Оцініть статтю