Чим бальзамічний оцет відрізняється від бальзамічної глазурі?

Бальзамічний оцет пропонує поєднання солодкості, кислотності та деревних відтінків у рідкій формі, ідеально підходить для заправок, маринадів і салатів. На відміну від цього, бальзамічна глазур густіша та сиропоподібніша, із солодкістю завдяки додаванню цукру та швидкому процесу відновлення.17 січня 2024 р.

Смак бальзамічного оцту інтенсивний, кисло-солодкий, тривалий, ароматний, а коли він витримується, він має складні смаки, надані витримкою в бочках. Бальзамічна глазур солодка, злегка кислувата, м’яка і гладка.

Бальзамічна глазур — це просто бальзамічна редукція: просто кип’ятіть бальзамічний оцет, поки не зосередяться солодкі та гострі смаки. Глазур густіша за оцет, неймовірно насичена та смачна. Лише дощик додає ресторанної якості смажені овочі, м'ясо, салат або навіть полуничне та ванільне морозиво!

На кожну 1 ст. бальзамічного оцту, замініть 1 ст. сидрового або червоного винного оцту плюс ½ чайної ложки. цукор.

Кухарі ресторану використовують білий бальзамічний оцет не тільки через його м’який смак, але й тому, що він не забарвлює заправку для салату чи соусу так, як звичайний продукт. Використовуйте його в будь-якому рецепті вінегрету, для заправки смажених овочів або для видалення глазурі з хрустких курячих стегенець.

Потрібно 12 років, щоб зробити найкращий, aceto balsamico tradizionale (традиційний бальзамічний оцет), і щонайменше 25 років, щоб зробити найкращий, екстра Веккіо. Оскільки традиційний бальзамічний оцет складається з кропіткого кустарного виробництва, запаси обмежені, і це, як правило, досить дорого.

Оцініть статтю