Чим білий овес відрізняється від швидкого вівса?

Швидкий овес або овес швидкого приготування є овес, який проходить подальшу обробку для скорочення часу приготування. Їх частково готують на пару, а потім розкачують ще тонше, ніж старомодний овес ( 1 ).4 квітня 2023 р.

Білий овес пропонує швидкий і гладкий варіант для тих, хто поспішає, тоді як овес забезпечує універсальність і приємну текстуру для різноманітних страв.. Сталевий овес із ситним жуванням і насиченим смаком ідеально підходить для тих, хто любить ситніший сніданок.

Докази показують, що овес є серед найздоровіших продуктів, які ви можете їсти, повні сповільненого вивільнення енергії, вони підтримуватимуть вас довше, вони багаті клітковиною та можуть допомогти знизити рівень холестерину, як частина дієти з низьким вмістом жиру.

Немає серйозних відмінностей у харчових перевагах трьох видів вівса. Усі форми вівса складаються з 100% цільного зерна, є хорошим джерелом клітковини та мають однакову інформацію про поживну цінність – однакові калорії, клітковину та білок на порцію.

Сталевий овес, також званий ірландською вівсянкою, це ціле ядро ​​вівса, розрізане на дві або три частини за допомогою сталевих дисків. Цей вид вівса містить найбільшу кількість клітковини, так як він найменше піддається обробці. Вівсяна крупа готується трохи довше, а в результаті виходить кремоподібна та жувальна каша.

Але головне – помірність, каже експерт. Вона додає:Рекомендується помірна кількість і вживання вівса 2-3 рази на тиждень під час одного прийому їжі.” Переконайтеся, що ваш раціон також багатий кількома іншими поживними речовинами!

Оцініть статтю