Чим корисний червоний жовтий і зелений перець?

Вони низькокалорійні та багаті поживними речовинами. Усі сорти є чудовими джерелами вітамінів А і С, калію, фолієвої кислоти та клітковини. Крім того, гострі пожвавлюють м’яку їжу, роблячи її більш ситною.30 листопада 2022 р.

Червоний болгарський перець є найбільш насиченими поживними речовинами, що робить їх найздоровішим перцем. Це пов’язано з тим, що вони довше залишаються на виноградній лозі порівняно з помаранчевим, жовтим і зеленим перцем і в такому порядку.

Високий вміст антиоксидантів «Жовтий/помаранчевий болгарський перець містить бета-каротин [антиоксидантну форму вітаміну А], вітамін С і калій», — додає вона. Бета-каротин допомагає захистити клітини вашого організму від пошкодження вільними радикалами, спричиненого забрудненням навколишнього середовища, перебуванням на сонці та курінням.

Болгарський перець також містить антиоксидант кверцетин, який може зменшити запалення пов’язані з хронічними захворюваннями, такими як діабет (36, 37).

«Червоний перець містить велику кількість вітаміну С, який оздоровлює і омолоджує тканини, в тому числі хрящові", – пояснює Вітсон. «Дослідження показують, що вітамін С допомагає зменшити біль від артриту колінного суглоба. Червоний перець також містить протизапальні сполуки, які також можуть допомогти полегшити симптоми ОА».

Дослідження 2014 року показало, що люди, які споживали червоний перець з кожним прийомом їжі відчував посилене відчуття ситості та мав менше тяги. Результати дослідження показують, що додавання капсаїцину до вашої дієти може знизити апетит. Це може призвести до зниження споживання калорій і збільшення втрати ваги.

Оцініть статтю