Чим краще замінити пшеницю?

Рецепт салату з пшеничними ягодами Інгредієнти Звичайно, пшеничні ягоди! Їх солодкий, горіховий смак і жувальна текстура тут фантастичні, але якщо ви не можете їх знайти, не хвилюйтеся. Фарро є чудовою заміною, і дикий рис також підійде, якщо ви не вживаєте глютен.

Безглютенові та вегетаріанські варіанти Ягоди пшениці, як і фарро, містять глютен, що робить їх непридатними для людей з целіакією або чутливістю до глютену. Для безглютенової альтернативи, яка зберігає подібну текстуру, кіноа і гречки є чудовим вибором.

caryopsis Ботанічно це вид фруктів, який називається a зернівка.');})();(функція(){window.jsl.dh('24O5Zs2TB6vcptQP_IC3sA4__44','

При варінні варені ягоди пшениці мають приємний прикус і тонкий горіховий, земляний смак. Вони досить міцні, щоб впоратися зі сміливими заправками для салатів, і все ще досить ніжні, щоб чудово смакувати з молоком, медом і корицею.

Фарро та ягоди пшениці — це ціле зерно, що складається з трьох частин, лише з різних видів пшениці.. Фарро походить із сортів пшениці, вирощених у теплішому кліматі, тоді як ягоди пшениці походять із холоднішої погоди.

Альтернативи без пшениці Зерно: амарант, ячмінь, гречка, кукурудза, кукурудза/полента, просо, овес, кіноа, рис, жито, сорго. Борошно: ячмінне, бобове, гречане, ріжкове, кокосове, кукурудзяне, грамове, горіхове (наприклад, арахісове, мигдальне), сочевичне, пшоняне, вівсяне, горохове, картопляне, рисове, соєве, теф, тапіока.

Оцініть статтю